langpl langen

Bakalie premium

Amaresti Orzechy laskowe pralinowe z cynamonem w czekoladzie gianduja

Czy jest smak, który bardziej kojarzy się ze świętami, niż smak bakalii?
Lekko chrupiące orzechy laskowe oblaliśmy czekoladą Gianduja z dodatkiem cynamonu tworząc w ten sposób niepowtarzalne połącznie smaków idealne na Święta.
Czekolada Gianduja to delikatne i kremowe połączenie czekolady z lekko prażonymi orzeszkami laskowymi.
Amaresti Migdały pralinowe to doskonały pomysł na słodki, elegancki upominek zarówno dla kogoś bliskiego, jak i partnerów biznesowych.

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna 2311 kJ / 554 kcal
Tłuszcz 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g
Węglowodany 53 g
w tym cukry 48 g
Błonnik 5,2 g
Białko 6,5 g
Sól 0,04 g

Orzechy laskowe w glazurze cukrowej, otoczone czekoladą gianduja, z cynamonem i kolendrą.
Składniki: czekolada gianduja orzechowa 50% (cukier, orzechy laskowe, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny( z soi)), czekolada mleczna 29% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku ( z mleka), miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), orzechy laskowe prażone 15%, cukier, cynamon 2%, syrop glukozowy, kolendra mielona 0,2%.

Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25 %. Czekolada gianduja orzechowa: masa kakaowa minimum 21 %.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe.

Logistyka

1. Gramatura produktu: 80 g
2. Opakowanie zbiorcze: 14 szt.
3. EAN op. jednostkowe: 5900303000293
4. EAN op. zbiorcze: 5900303200235
5. Ilość kartonów na warstwie: 12
6. Ilość warstw na palecie: 10
7. Ilość kartonów na palecie: 120
8. Ilość szt. na palecie: 1680

 

langpl langen
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.