Bakalie premium
Amaresti Migdały pralinowe z cynamonem w czekoladzie gianduja
Czy jest smak, który bardziej kojarzy się ze świętami, niż smak bakalii?
Doskonałej jaskości migdały oblaliśmy czekoladą Gianduja z dodatkiem cynamonu tworząc w ten sposób niepowtarzalne połącznie smaków idealne na Święta.
Czekolada Gianduja to delikatne i kremowe połączenie czekolady z lekko prażonymi orzeszkami laskowymi.
Amaresti Migdały pralinowe to doskonały pomysł na słodki, elegancki upominek zarówno dla kogoś bliskiego, jak i partnerów biznesowych.
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
2292 kJ / 550 kcal
Tłuszcz
33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
11 g
Węglowodany
53 g
w tym cukry
47 g
Błonnik
5,9 g
Białko
7,2 g
Sól
0,04 g
Migdały w glazurze cukrowej, otoczone czekoladą gianduja, z cynamonem i kolendrą.
Składniki: czekolada gianduja orzechowa 50% (cukier, orzechy laskowe, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny( z soi)), czekolada mleczna 29% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku ( z mleka), miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), migdały prażone 15%, cukier, cynamon 2%, syrop glukozowy, kolendra mielona 0,2%.
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25 %.
Czekolada gianduja orzechowa: masa kakaowa minimum 21 %.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe.
Logistyka
1. Gramatura produktu:
80 g
2. Opakowanie zbiorcze:
14 szt.
3. EAN op. jednostkowe:
5900303000286
4. EAN op. zbiorcze:
5900303200211
5. Ilość kartonów na warstwie:
12
6. Ilość warstw na palecie:
10
7. Ilość kartonów na palecie:
120
8. Ilość szt. na palecie:
1680
Amaresti Migdały pralinowe z cynamonem w czekoladzie gianduja
Czy jest smak, który bardziej kojarzy się ze świętami, niż smak bakalii?
Doskonałej jaskości migdały oblaliśmy czekoladą Gianduja z dodatkiem cynamonu tworząc w ten sposób niepowtarzalne połącznie smaków idealne na Święta.
Czekolada Gianduja to delikatne i kremowe połączenie czekolady z lekko prażonymi orzeszkami laskowymi.
Amaresti Migdały pralinowe to doskonały pomysł na słodki, elegancki upominek zarówno dla kogoś bliskiego, jak i partnerów biznesowych.
Czy jest smak, który bardziej kojarzy się ze świętami, niż smak bakalii?
Doskonałej jaskości migdały oblaliśmy czekoladą Gianduja z dodatkiem cynamonu tworząc w ten sposób niepowtarzalne połącznie smaków idealne na Święta.
Czekolada Gianduja to delikatne i kremowe połączenie czekolady z lekko prażonymi orzeszkami laskowymi.
Amaresti Migdały pralinowe to doskonały pomysł na słodki, elegancki upominek zarówno dla kogoś bliskiego, jak i partnerów biznesowych.
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2292 kJ / 550 kcal |
Tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 53 g |
w tym cukry | 47 g |
Błonnik | 5,9 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 0,04 g |
Migdały w glazurze cukrowej, otoczone czekoladą gianduja, z cynamonem i kolendrą.
Składniki: czekolada gianduja orzechowa 50% (cukier, orzechy laskowe, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny( z soi)), czekolada mleczna 29% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku ( z mleka), miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), migdały prażone 15%, cukier, cynamon 2%, syrop glukozowy, kolendra mielona 0,2%.
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25 %.
Czekolada gianduja orzechowa: masa kakaowa minimum 21 %.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe.
Logistyka
1. Gramatura produktu: | 80 g |
2. Opakowanie zbiorcze: | 14 szt. |
3. EAN op. jednostkowe: | 5900303000286 |
4. EAN op. zbiorcze: | 5900303200211 |
5. Ilość kartonów na warstwie: | 12 |
6. Ilość warstw na palecie: | 10 |
7. Ilość kartonów na palecie: | 120 |
8. Ilość szt. na palecie: | 1680 |