Bakalie w czekoladzie
POLSKIE OWOCE Aronia w czekoladzie deserowej
POLSKIE OWOCE
Znana i ceniona w Polsce Aronia oblana czekoladą to wyjątkowy smakołyk. Charakterystyczne połączenie lekkocierpkiego owocu z deserową czekoladą tworzy kompozycję smaku, której trudno się oprzeć.
W linii Polskie Owoce polecamy również Jabłko i Gruszkę w czekoladzie.
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
1869kJ / 446 kcal
Tłuszcz
18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
11 g
Węglowodany
64 g
w tym cukry
59 g
Błonnik
6,1 g
Białko
3,9 g
Sól
0,07 g
Składniki: czekolada 65% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), aronia kandyzowana 34% ( aronia 54%, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), substancja glazurująca: guma arabska, aromat. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy. Czekolada: masa kakaowa minimum 44%.
Logistyka
1. Gramatura produktu:
190 g
2. Opakowanie zbiorcze:
10 szt.
3. EAN op. jednostkowe:
5900303000996
4. EAN op. zbiorcze:
5. Ilość kartonów na warstwie:
20
6. Ilość warstw na palecie:
7
7. Ilość kartonów na palecie:
140
8. Ilość szt. na palecie:
1400
POLSKIE OWOCE Aronia w czekoladzie deserowej
POLSKIE OWOCE
Znana i ceniona w Polsce Aronia oblana czekoladą to wyjątkowy smakołyk. Charakterystyczne połączenie lekkocierpkiego owocu z deserową czekoladą tworzy kompozycję smaku, której trudno się oprzeć.
W linii Polskie Owoce polecamy również Jabłko i Gruszkę w czekoladzie.
POLSKIE OWOCE
Znana i ceniona w Polsce Aronia oblana czekoladą to wyjątkowy smakołyk. Charakterystyczne połączenie lekkocierpkiego owocu z deserową czekoladą tworzy kompozycję smaku, której trudno się oprzeć.
W linii Polskie Owoce polecamy również Jabłko i Gruszkę w czekoladzie.
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1869kJ / 446 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 64 g |
w tym cukry | 59 g |
Błonnik | 6,1 g |
Białko | 3,9 g |
Sól | 0,07 g |
Składniki: czekolada 65% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), aronia kandyzowana 34% ( aronia 54%, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), substancja glazurująca: guma arabska, aromat. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy. Czekolada: masa kakaowa minimum 44%.
Logistyka
1. Gramatura produktu: |
190 g |
2. Opakowanie zbiorcze: | 10 szt. |
3. EAN op. jednostkowe: | 5900303000996 |
4. EAN op. zbiorcze: | |
5. Ilość kartonów na warstwie: | 20 |
6. Ilość warstw na palecie: | 7 |
7. Ilość kartonów na palecie: | 140 |
8. Ilość szt. na palecie: | 1400 |