langpl langen

Bakalie w czekoladzie

Migdały w czekoladzie karmelowej i deserowej

Chrupiące migdały otulone dwoma rodzajami czekolady, to coś czemu trudno się oprzeć. Migdały oblaliśmy najpierw aromatyczną czekoladą deserową, a na wierzch nałożyliśmy pyszną czekoladę o smaku karmelowym.
Dzięki tak idealnemu połączeniu nasze migdały są wyjątkową przekąską: gdy robisz przerwę w pracy, gdy planujesz wesołą zabawę ze swoimi dziećmi i zawsze gdy masz ochotę na coś słodkiego.

Wartość energetyczna  2349 kJ / 564 kcal
Tłuszcz  37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  15 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 39 g
Błonnik 3,5 g
Białko 10 g
Sól 0,25 g

 

Migdały w czekoladzie deserowej i białej z karmelem. 

Składniki: czekolada biała z karmelem 41% % [cukier, tłuszcz kakaowy, karmel w proszku z tłuszczem mlecznym 21% (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, naturalny aromat waniliowy), pełne mleko w proszku, cukier karmelizowany 1,5%; emulgator: lecytyny ( z soi), sól, naturalny aromat waniliowy], czekolada 31% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), migdały prażone 27%, substancja glazurująca: guma arabska. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy. Czekolada: masa kakaowa minimum 44%. 

Gramatura produktu: 60 g
Opakowanie zbiorcze: 14 szt.
EAN op. jednostkowe: 5900303000453
EAN op. zbiorcze: 5900303200327
Ilość kartonów na warstwie: 30
Ilość warstw na palecie: 13
Ilość kartonów na palecie: 390
Ilość szt. na palecie: 5460

 

langpl langen