Bakalie w czekoladzie
Wiśnie w czekoladzie
POLSKIE OWOCE
Soczysta wiśnia otulona czekoladą to słodycz doskonała. Aromatyczny owoc w towarzystwie subtelnej słodyczy czekolady idealnie sprawdzi się jako przysmak do kawy.
W linii Polskie Owoce polecamy również Agrest i Czarną Porzeczkę w czekoladzie.
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
1821 kJ / 434 kcal
Tłuszcz
17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
10 g
Węglowodany
66 g
w tym cukry
64 g
Błonnik
0,7 g
Białko
3,8 g
Sól
0,07 g
Składniki: czekolada 62% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), wisnie kandyzowane 37% (cukier, wiśnie 37%, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), substancja glazurująca: guma arabska. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy. Czekolada: masa kakaowa minimum 44%.
Logistyka
1. Gramatura produktu:
200 g
2. Opakowanie zbiorcze:
10 szt.
3. EAN op. jednostkowe:
590030300460
4. EAN op. zbiorcze:
5. Ilość kartonów na warstwie:
20
6. Ilość warstw na palecie:
7
7. Ilość kartonów na palecie:
140
8. Ilość szt. na palecie:
1400
Wiśnie w czekoladzie
POLSKIE OWOCE
Soczysta wiśnia otulona czekoladą to słodycz doskonała. Aromatyczny owoc w towarzystwie subtelnej słodyczy czekolady idealnie sprawdzi się jako przysmak do kawy.
W linii Polskie Owoce polecamy również Agrest i Czarną Porzeczkę w czekoladzie.
POLSKIE OWOCE
Soczysta wiśnia otulona czekoladą to słodycz doskonała. Aromatyczny owoc w towarzystwie subtelnej słodyczy czekolady idealnie sprawdzi się jako przysmak do kawy.
W linii Polskie Owoce polecamy również Agrest i Czarną Porzeczkę w czekoladzie.
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1821 kJ / 434 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 66 g |
w tym cukry | 64 g |
Błonnik | 0,7 g |
Białko | 3,8 g |
Sól | 0,07 g |
Składniki: czekolada 62% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), wisnie kandyzowane 37% (cukier, wiśnie 37%, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), substancja glazurująca: guma arabska. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy. Czekolada: masa kakaowa minimum 44%.
Logistyka
1. Gramatura produktu: | 200 g |
2. Opakowanie zbiorcze: | 10 szt. |
3. EAN op. jednostkowe: | 590030300460 |
4. EAN op. zbiorcze: | |
5. Ilość kartonów na warstwie: | 20 |
6. Ilość warstw na palecie: | 7 |
7. Ilość kartonów na palecie: | 140 |
8. Ilość szt. na palecie: | 1400 |