langpl langen

Bakalie w czekoladzie

Skórka pomarańczowa w deserowej czekoladzie

Skórka pomarańczowa w ciemnej czekoladzie to wyjątkowe połączenie soczystych owoców
z aksamitnym smakiem wyważonej słodyczy. Kandyzowana pomarańcza skąpana w gorzkiej czekoladzie doskonale sprawdzi się jako elegancki i wyśmienity dodatek do kawy, popołudniowego deseru czy forma słodkiego upominku dla bliskiej osoby.

Dzięki zastosowaniu odpowiednich procesów produkcji pomarańcza zachowuje swoją soczystość pozostając przy tym niesamowicie smaczna.

Wartość energetyczna  1731 kJ / 412 kcal
Tłuszcz  13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  7,6 g
Węglowodany 67 g
w tym cukry 64 g
Błonnik 5,2 g
Białko 4,1 g
Sól 0,05 g

 

Składniki: skórka pomarańczowa kandyzowana 54% (cukier, skórka pomarańczy 46%,  mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat pomarańczowy z innymi naturalnymi aromatami), czekolada 45% (cukier,  miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy,  emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat), substancja glazurująca: guma arabska.

Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy.

Gramatura produktu: 70 g
Opakowanie zbiorcze: 14 szt.
EAN op. jednostkowe: 5900303002778
EAN op. zbiorcze: 5900303502773
Ilość kartonów na warstwie: 30
Ilość warstw na palecie: 13
Ilość kartonów na palecie: 390
Ilość szt. na palecie: 5460

 

langpl langen
Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.