langpl langen

Bakalie premium

Migdały w czekoladzie

Migdał w czekoladzie, jako źródło witamin, minerałów, ale i dawka pysznej energii, świetnie sprawdza się jako smakołyk w pracy, szkole i w domu.
W Eurohansa tworzymy z mieszanki migdałów i smakowitej czekolady przekąski na każdą porę roku. Dla zwolenników czekolad z dużą zawartością kakao proponujemy wyborne migdały w deserowej czekoladzie. Zachęcamy też do spróbowania migdałów w czekoladzie mlecznej i białej.
Migdały w cynamonie z dodatkiem mlecznej czekolady to połączenie tak fantastyczne, że nasi klienci raczą się nimi przez cały rok, choć rozgrzewający cynamon kojarzy się częściej z jesienią i zimą.
Cynamonowo- czekoladowa otoczka doskonale smakuje także z orzechami laskowymi. Praliny z orzechem laskowym albo migdałem, z czekoladą Gianduja oraz cynamonem mogą stać się eleganckim dodatkiem do prezentu, upominkiem dla bliskiej osoby, ale przede wszystkim zawsze pysznie smakują i poprawiają nastrój.

Owoce w czekoladzie

Do szerokiej grupy bakalii należą także suszone owoce. Poddawane suszeniu lub kandyzowaniu kawałki różnorodnych owoców stają się słodsze, mają dłuższy okres przydatności do spożycia, zawierają sporą dawkę witamin. Uwielbiane są przez dorosłych i dzieci. Suszone owoce można wykorzystać do pieczenia ciast, przede wszystkim keksów, do robienia świątecznych kompotów, znakomite są jednak przede wszystkim w czekoladowych wyrobach. Eurohansa proponuje różnorodne owoce w czekoladzie pakowane w poręczne torebki, które można zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę. Można nimi raczyć się w domu i dzielić z bliskimi.

Nasi klienci indywidualni, jak i firmy zaopatrujące się w słodycze w Eurohansa, mają bardzo szeroki wybór owoców w czekoladzie. Często sięgają po aromatyczne wiśnie w czekoladzie, które łączą soczystość owocu ze szlachetnym smakiem belgijskiej czekolady. Z tą samą czekoladą tworzymy żurawinę. Kwaśny, pełen witaminy C owoc doskonale harmonizuje ze słodyczą czekolady, dlatego żurawina w czekoladzie uznawana jest za jedną z najlepszych przekąsek, zwłaszcza zimą. Z latem kojarzą się natomiast borówki w czekoladzie. Duże, mięsiste, słodkie owoce kandyzowane i belgijska czekolada to związek, który oczaruje miłośników słodkości.

langpl langen